Är du vår nya redovisningskonsult?

Är du vår nya redovisningskonsult?

iRevision är ett litet företag med korta beslutsvägar där mycket avhandlas på fikarasten. Många av oss har varit länge i branschen och vi lägger stor vikt vid att ha en bra och personlig relation till kunden. Och vi tycker det är lika viktigt att vi tar hand om varandra och trivs tillsammans.

Nu söker vi en ny arbetskamrat och redovisningskonsult.

 

Om tjänsten

Som redovisningskonsult på iRevision får du jobba med kunder från olika branscher och i olika bolagsformer.

Ditt jobb är omväxlande och självständigt och du får bra möjligheter att påverka och styra ditt arbete. Du kommer att ha vissa kunder där du själv ansvarar för hela processen, från bokföring till bokslut. I andra fall handlar det bara om att hjälpa till med årsredovisning och deklaration.

En röd tråd genom alla våra kundrelationer är rådgivning. Vi arbetar aktivt med att hjälpa kunderna digitalisera och effektivisera redovisningsprocessen.

Din bas är vårt kontor i Majorna men du har även möjlighet till distansarbete. Till kontoret kommer man enkelt med spårvagn men vi har också tillgång till garage för egen bil.

 

Kvalifikationer

  • Ekonomisk examen antingen från YH utbildning, högskola, universitet eller motsvarande.
  • Arbetslivserfarenhet av hela redovisningsprocessen, inklusive löpande bokföring, månads- och årsbokslut, moms, skatt, årsredovisning och inkomstdeklaration.
  • Vana vid att ha kundansvar och känsla för service och affärsmässighet
  • Intresse för företagsekonomi och affärsutveckling
  • Erfarenhet av K2
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Datorvana och systemkunskap

Är du auktoriserad redovisningskonsult och har erfarenhet av K3? I så fall är det ett stort plus. Och har du arbetat i Fortnox, Capego eller Wolters Kluwer tidigare? Det är i så fall meriterande, men inget krav.

 

Om dig

För att du ska trivas och utvecklas hos oss behöver du vara en engagerad och ansvarstagande person som gillar att arbeta i team och trivs i mötet med kunden.
Du är strukturerad och noggrann samt har bra analytisk förmåga och förstår dig på siffror.
Du är lösningsinriktad och ser möjligheter inom ditt uppdrag.
Du har goda kunskaper inom redovisning och en vilja att utvecklas.
Du är social och utåtriktad och mån om kundservicen.

 

Vårt erbjudande

På iRevision arbetar vi aktivt med kunskapsdelning och vidareutbildning både genom interna månadsmöten och externa kurser. Vårt mål är att alla ska ha den kompetens som krävs.

Vår personal är vår viktigaste tillgång och den självklara kärnan i vårt erbjudande till våra kunder. Därför erbjuder vi möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete samt  friskvårdsbidrag, massage, hälsokontroller och sjukvårdsförsäkring. Allt för bra balans i livet och ett bra mående. Och vi hjälper och stöttar givetvis gärna varandra i det dagliga arbetet.

Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan till ansokan@irevisionab.se!
Bifoga CV och personligt brev samt dina referenser. Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt. Urval och personliga intervjuer sker löpande.